top of page

Midsommar, Haparanda

Lördagen den 18:e juni hade vi äran att fira midsommar tillsammans med en tredje medlem, Håkan. Vilken fantastisk dag vi hade!


Dagen innan hade jag snickrat ihop midsommarstången, och med Håkans hjälp lyckades vi att få den både upp och att stå kvar.


Vi gav blot till Balder, och konstaterade att hans närvaro är synnerligen stark här uppe i norr. Livet är i överflöd. Med midnattssolen känns det som att dagarna är utan ände. Jag brukar likna sommaren här uppe vid en trollsk dröm. Obeskrivligt vacker, ack så kort. En otrolig kontrast till en kall, mörk lång vinter. Så lång vinter att man hinner glömma hur otrolig sommaren faktiskt är. Som en dröm. Varje år överraskas man av hur otrolig sommaren är. Sannerligen Balders årstid.
Vinden bar inte bara AFA-flaggan men blåste även starkt liv i våran eld. En mäktigt eld som trots den höga lufttemperaturen faktiskt kändes skön. Stärkande.


Efteråt, kloka och trevliga diskussioner långt in på kvällstimmen. Vi är mycket glada att få ha firat midsommar tillsammans med Håkan, och bjuder alla som vill, att komma och fira kommande högtider tillsammans med oss här uppe i nedre Tornedalen.

Hell Balder!

Hell Folket!

Hell AFA!


113 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page