top of page

Kunskapsryggan första träffenIgår hade jag riktigt roligt. Vi i Gautr hade vår första träff inom något vi kallar “Kunskapsryggan”. Detta ska likna något i stil med bokklubb eller liknande. Vi har insett att trots att man läser samma texter eller lyssnar på samma podavsnitt så får alla en lite olika bild eller förståelse. Detta tänkte vi nu genom arbetsgruppen “Kunskapsryggan” kunna arbeta oss igenom. Och på så sätt hjälpa varandra att få en bättre förståelse och utbyte av det man försöker förstå sig på. Och detta är något jag tycker är jätteroligt. Alla har lite olika erfarenheter och bakgrundskunskap. Det är bara dumt att inte dela med sig och få en bredare syn och därmed bättre eller djupare kunskap.


Så igår var det första kvällen vi satte oss ner. Kaffe serverades och vi började prat igenom ämnet. Kvällen var planerad att ta endast 1 timma. Detta blev såklart överkört och vi höll igång i två och en halv timma. Vill här återigen be om ursäkt för att vi inte kunna slita oss. Värdarna var som alltid otroligt artiga och vänliga. Vi hoppas att de inte blev väldigt trötta och förargade på oss som inte hade vett att avsluta i tid.


Planerna är att vi ska hålla dessa en gång i månaden. Och jag i alla fall ser redan fram emot nästa gång. För inte kan man säga nej till kaffe och kaka i goda vänners sällskap.

84 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page