lör 25 maj | Rörviks camping

Ultima Thule Blot

Välkomna solens återkomst till våra nordliga breddgrader tillsammans med vänner och fränder på västkusten, i ett blot lett av Alsherjargothi Matt Flavel!
Registreringen är stängd
Ultima Thule Blot

Tid och plats

25 maj 2019 14:00 – 26 maj 2019 14:00
Rörviks camping, 457 47 Hamburgsund, Sweden

Om evenemanget

Välkommen till Ultima Thule - Blot för att hedra förfäder och makter när solens strålar ännu en gång värmer våra nordliga breddgrader. Evenemanget sträcker sig från Lördag till Söndag i en större lokal i närheten av Rörviks camping, med blot och festmåltid i autentisk vikingatida miljö på lördagkvällen.

Blotet kommer att hållas av Asatru Folk Assembly's Alsherjargothi; Matt Flavel som med andra internationella gäster besöker Sverige för första gången i samband med blotet och vi kan försäkra alla om att det kommer att bli en helg ni INTE vill missa!

Pris för evenemanget är 500 SEK. För ytterligare 170 SEK kan sovplats erhållas i lokalen (se separat biljett, bokning krävs även för barn som vill ha egen sovplats) alternativt rekommenderas bokning av boende via Rörviks Camping ( http://rorvikscamping.se ) .

Under lördagen bjuds det på grillbuffé bestående av bland annat Varmrökt lax, Kycklingklubbor, Korv, Ribs, Flank, Creamed corn, bröd mm. Vegetariska alternativ finns att tillgå, men måste föranmälas. Detta görs via mail till anilsson@runestone.org

Då alla föredrar olika smaker, vill vi att samtliga deltagare tar med egen dricka. En del alkoholfria alternativ kommer att finnas på plats. Mjöd ingår till blotet.

Biljetter
Pris
Antal
Totalt
 • Ultima Thule
  500 kr
  500 kr
  0
  0 kr
 • Ultima Thule *Sovplats
  170 kr
  170 kr
  0
  0 kr
 • Ultima Thule *Barnbiljett <16
  0 kr
  0 kr
  0
  0 kr
Totalt0 kr

Dela detta evenemang